top of page
dean-ricciardi-Zvx69w9nhu4-unsplash.jpg

TARINAMME

UC Golf on kuopiolainen, kahden opiskelijakaveruksen perustama pienyritys. Olemme myös intohimoisia golfareita, ja ensimmäinen liikeideamme syntyikin golfkentällä. Huomasimme, että alueemme kentillä ei ollut ultraäänipesupalvelua tarjolla. Ymmärsimme palvelun potentiaalin ja halusimme lähteä rohkeasti kokeilemaan uutta, tavoitteenamme tyytyväiset asiakkaat sekä arvokas kokemus yrittäjyydestä. Ryhdyimme tuumasta toimeen ja Insinööriopiskelijoina suunnittelimme ja valmistimme pesurin itse koululla, josta saimme loistavaa kokonaisvaltaista tuotekehityksen käytännön kokemusta. Hankkeemme sai vahvaa lisätuulta purjeisiin, kun osallistuimme Nuori Yrittäjyys ry:n Vuosi yrittäjänä- ohjelmaan, sekä Draft-liikeideakilpailuun, joista saimme mentorointia sekä lisärahoitusta yrityksellemme.

Aloitimme liiketoimintamme kesällä 2021 tarjoamalla golfmailojen ultraäänipuhdistuspalvelua nopeasti, vaivattomasti ja edullisesti. Kesän aikana saimmekin paljon positiivista palautetta, sekä kiitosta loistavasta lopputuloksesta sekä hyvästä palvelustamme. Mietimme jatkuvasti, miten voisimme kehittyä ja nyt talvella 2022 olemme päättäneet lähteä laajentamaan yritystämme verkkokauppatoimintaan. Viimeisimmän uudistuksen myötä yrityksemme nimi muuttui UltraCaddiesta UC Golfiksi.

 

Olemme suunnitelleet ja valmistaneet oman griinihaarukan, joka tulee myynnissä verkkokaupassamme toukokuusta 2022 alkaen. Premium griinihaarukkamme tarjoaa golfarille luksusta sekä tyyliä peliin. 

Koko metallisessa CNC-koneistetussa griinihaarukassamme olemme panostaneet laatuun, toimivuuteen sekä upeaan ulkonäköön. Asiakas saa halutessaan haarukan omilla käsinpainetuilla teksteillä, mikä tekee haarukasta uniikin onnenesineen itselle tai upean lahjan toiselle unohtumattomiin golfkierroksiin. Griinihaarukkamme on laadukas sekä kestävä valinta tyylitietoiselle sekä menestyvälle golfarille. Haarukkamme kestää ja kulkee kierroksilla mukana sukupolvelta toiselle.

Meistä: About Us

MEIDÄN TIIMI

File_000 (6).jpeg

JERE VÄÄNÄNEN

File_001_edited.jpg

ELIAS HUSSO

Meistä: Meet the Team
Meistä: Text
bottom of page